Podpůrná léčba bylinnými čaji

Uzdravte se pomocí našeho bylinného čaj e

Černý je nejoblíbenějším druhem v Evropě. Popíjí se zde od 17. století. Tehdy byla vynalezena nová metoda zpracování, oxidace. To dodalo ovým lístkům a výslednému nápoji na nových vlastnostech. Patří mezi ně vyšší obsah kofeinu, tmavá barva, silné aroma a chuť.

Objevte kouzlo bylinného čaje pro vaše zdraví

Zelený čaj ztrácí celkem rychle aroma, ale černý si je zachovává dlouhou dobu. Lístky mají tmavou barvu, po jejich spaření vznikne nápoj tmavé načervenalé barvy, se skvělou příjemnou vůní a pozitivními účinky na lidský organismus.

Bílý čaj

Bílý je velice jemný. Neprochází oxidací. Dříve byl velice výjimečný, a popíjeli jej pouze císaři. Dnes je čím dál více oblíbený po celém světě. Lidé objevují jeho přednosti, skvělou chuť a pozitivní účinky. V oblíbenosti dohání zelené a černé e.